mysterie tour

 

 

 

Mystery Tours: van zo’n reactie word je toch helemaal blij 🙂

Wilde je nog even bedanken voor de mystery tour en de hulp in het weekend voor de laatste vragen.

Super leuk was het, wij als organiserend gezin en de familie die het mysterie mochten oplossen hebben genoten. Dank!

Had het al eerder willen doen, bij deze. Ik zal dit zeker aanraden aan anderen! 

mystery tour schilderij roof volwassenen goedkoop

 

 

 

Kijk naar onze Mystery Tours https://www.speurtochten.nl/product/de-gestolen-formule/ of/en https://www.speurtochten.nl/product/roof-uit-het-museum/ dan weet je waar onze blije klant het over heeft. Of stuur ons een mailtje info@speurtochten.nl voor meer informatie.

De opzet van beide Mystery Tours is hetzelfde, de deelnemers komen in een mysterie terecht en vinden aanw

ijzingen waardoor ze kunnen concluderen waar ze nu naartoe moeten gaan en zo lossen ze beetje bij beetje het mysterie op. Het is dus geen speurtocht zoals je die voor kinderen organiseert waarbij de kinderen lintjes volgen maar de deelnemers moeten echt er zelf uitkomen waar ze nu naar toe moeten gaan.

Een Mystery Tour kan je houden waar en wanneer jij dat wilt en ook de afstanden tussen de stops bepaal jezelf. Het verschilt per Mystery Tour hoeveel stops en wat voor stops er geregeld moeten worden. De duur van een Mystery Tour is voornamelijk afhankelijk van de route die jullie uitzetten en ook hoe (lopend, auto, fiets, openbaar vervoer of een combinatie hiervan) de deelnemers van stop naar stop gaan.

De Mystery Tour wordt voor jullie ‘op maat’ gemaakt naar aanleiding van de door jullie ingevulde informatie in de vragenlijst van de desbetreffende Mystery Tour.

volwassenen mysterie spannend speurtochten.nl
auto gevonden!