Over ons

Ons verhaal

Sinds 1998

Pauline Boswijk van Speurtochten.nl:
Als moeder van drie jongens heb ik jarenlang met veel plezier partijtjes georganiseerd. Samenwerken, actief bezig zijn en een spannend thema bleken de ingrediënten voor een succesvol kinderfeest. En nu heb ik de leukste baan van de hele wereld: creatief bezig zijn, enthousiaste klanten, puzzelen en nieuwe verhalen bedenken. Heerlijk!
Mystery Tours voor volwassenen bleek een schot in de roos. Super om te bedenken en te maken, uitdagend! En heel populair omdat je ze vrij eenvoudig kan organiseren waar en wanneer jij dat wilt. De deelnemers komen in een mysterie terecht en met behulp van de gevonden aanwijzingen kunnen ze concluderen waar ze nu naar toe moeten en wordt het mysterie opgelost. Onze derde Mystery Tour is in de maak……..

Geschiedenis van Speurtochten.nl/Hodi Speurpakketten:
Teets Honhoff is met veel succes in 1998 Hodi Speurpakketten begonnen, wat inmiddels is uitgegroeid tot een mooie webwinkel gespecialiseerd in speurtochten en Mystery Tours. Vol enthousiasme zijn wij verder gegaan met het ontwikkelen, vernieuwen en verkopen van speurtochten en Mystery Tours.

Mocht je vragen hebben of willen overleggen, neem gerust contact met ons op! Graag helpen we je een themaspeurtocht kiezen uit ons aanbod. Voor de Mystery Tours kan je extra informatie aanvragen.
info@speurtochten.nl

Contact

Voor vragen en opmerkingen

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt. Laat het ons weten en we zullen je zo snel mogelijk helpen!

9 + 12 =

06-305 989 63
info@speurtochten.nl

Bagijnhof 114,

2611 AS Delft

Openingstijden:
Ma-Vrij 09:00 – 17:00 uur