Mystery Tours 

Speurtochten voor volwassenen

Een Mystery Tour is een variant op speurtochten voor volwassenen! Geen lintjes volgen maar met elkaar een mysterie oplossen! Jullie komen opeens middenin deze geheime zaak terecht en door de gevonden aanwijzingen op te lossen weten jullie steeds dichter bij de ontknoping te komen……

Een speurtocht, maar dan voor volwassenen.
Ga dit avontuur aan met je vriendengroep, familie, jaarclub, buren, sportteam of collega’s etc.

De stops/haltes tijdens de Mystery Tour regel jezelf, daarom is een Mystery Tour te organiseren waar en wanneer jij dat wilt. Wij verwerken de door jou aangeleverde informatie in de Mystery Tour en zo heb je een Tour speciaal voor jou op maat gemaakt.

Reactie van Eline over de Mystery Tour ‘De Gestolen Formule’: Dank dames, we hebben echt een geweldige middag gehad!
Dit is waar ik blij mee was: de snelle reactie van jullie en fijn persoonlijk contact. Een uitgewerkt pakket, heel verzorgd en duidelijke instructies.
Vooral een super grappige formule, we hebben heel erg gelachen. Echt een origineel concept voor een feestje!

Reactie van Julie over de Mystery Tour ‘Roof uit het Museum’: Terug van een heerlijk familieweekend,even een berichtje van ons. Wij hebben genoten van een superleuke speurtocht. Als wandeling aangekondigd, werden de deelnemers onderweg verrast door de roof uit het Schoonenburger museum. Het was een succes, dank je wel.

Meer reacties/reviews zijn te lezen op de pagina van de Mystery Tour onder het kopje reviews.