REVIEWS

De kinderen hebben genoten!
4 meiden van 6 en een jongen van 6, echt genieten. En vooral de pan met snoep 🙂

Frank

Heks Oeleboele en Tovenaar Merlin

Vandaag met de jeugd deze geweldige speurtocht gelopen. Met pauzes 3 uur onderweg geweest. Onderweg ook nog genoten van de natuur en heerlijk in de bomen geklomen.Ontzettend leuke vragen waar af en toe een kleine discussie door ontstond. Maar met zoveel enthousiasme werden de juiste numers genoteerd om vervolgens thuis in te kleuren.

P.s deze speurtocht ga ik ook nog voor de ouders van de kinderen uitzetten. Natuurlijk een iiets moeilijker parcours.

Kijk alweer uit naar de volgenden speurtocht.

Hester

Natuurpuzzel, Camping de Lubert

Esther: Het partijtje van Sven was erg leuk en de speurtocht een groot succes. Dankjewel!
Als extra activiteit hebben we petten versiert met textielstift en viltplakkers, zo zagen ze er ook echt uit als ruimte onderzoekers.

Esther

Spees en de Ruimtelanding

Afgelopen weekend tijdens onze familiedag de Mystery Tour ‘Roof uit het Museum’ gedaan; het was een groot succes! De tocht is heel erg leuk opgezet en erg geschikt voor een groep waar de leeftijden nogal uiteenlopen (van een jaar of 6 tot 70+). De volwassenen vonden het een leuke, verrassende tocht, maar ook de jonge speurders konden enthousiast meedoen. Pauline denkt actief mee in de voorbereidingen en je ziet dat de spulletjes die je krijgt geleverd met zorg en oog voor detail gemaakt zijn. Het verhaal zit goed in elkaar en zorgt zeker voor een actieve, gezellige middag! Kortom, ik kan de mystery tour zeker aanraden als je binnenkort een familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellendag of iets dergelijks gaat organiseren!

Hester

Mysterytour Roof uit het Museum

Vandaag met 14 uitzinnige kinderen de Oeleboele speurtocht gedaan. Geweldige middag met ze gehad! Eerst met zn allen mooie heksenmutsen geknutseld. Van de brief om voor te lezen hebben we een filmpje gemaakt die de kinderen eerst hebben gekeken. Daarna naar buiten om de 11 ingrediënten te gaan zoeken!! En op het einde natuurlijk een heksenketel vol snoep na het opzeggen van de ontdekte spreuk! Hmmmm!

Dank jullie wel voor deze leuke speurtocht!

Grt. Peter en Diana

Peter & Diana

Heks Oeleboele en Tovenaar Merlin

Ik wilde even laten weten dat de speurtocht afgelopen zaterdag enorm geslaagd was! De reacties waren heel positief en we hebben echt een heerlijke middag en avond gehad. Bedankt nogmaals!

Marieke

Mystery Tour ‘De Gestolen Formule

We hebben gisteren de speurtocht gedaan! Het was een groot succes! Het verhaal zat leuk in elkaar. In de robot hadden we chips gedaan en de verrassing was leuk dat er dus wat in de robot zat. Bedankt voor het mooie pakket. Helaas was een kind ziek dus binnenkort gaan we het met dat vriendje nog even overdoen met de overige spullen :).

Gera

Spees en de Ruimtelanding

Terug van een heerlijk familieweekend,even een berichtje van ons. Wij hebben genoten van een superleuke speurtocht. Als wandeling aangekondigd, werden de deelnemers onderweg verrast door de roof uit het Schoonenburger museum. Het was een succes, dank je wel.

Julie

Mystery Tour ‘Roof uit het Museum

De speurtocht was super geslaagd. Wat een enthousiasme bij de kinderen.
Heel erg bedankt. Wij hebben daarna nog slijm gemaakt i.p.v. de knutselopdrachten. En met breacklights hebben we de soep omgetoverd tot toversnoep.

Marloes

Heks Oeleboele en Tovenaar Merlin

Ik kan kort zijn, het is een groot succes geworden. Reacties waren overwegend positief. Leuk om te zien hoe de groepen verschillend naar de aanwijzingen keken. Er zijn ook groepen behoorlijk de mist in gegaan! Heel goed in elkaar gezet dus! Voor de verjaardag van mijn zoontje zal ik ook zeker op jullie site kijken!

Remko

Mystery Tour ‘De Gestolen Formule

Het was een erg geslaagde tour! Iedereen was enthousiast en kwam met leuke verhalen terug.
Bedankt voor het pakket!

Nienke

Mystery Tour ‘De Gestolen Formule

Het was geweldig. We hebben een top speurtocht gehad en hadden een briljante kluis gemaakt. Weer was ook prachtig.

Catelijne

Piramide van Farao Zoek’tis en de Geheime Schat

De kinderen hebben het super naar hun zin gehad!!!
Als extratje kreeg de ouder die met de kinderen op pad was iedere keer een foto op de app binnen van de “draak” waar hij was.
We hadden een playmobil draak daar voor de kinderen vonden het geweldig!! Echt een heel leuk feest gehad!

Janneke Bekkers

Ridder Radbout en Jonkvrouw Mathilde

Dank dames, we hebben echt een geweldige middag gehad!
Dit is waar ik blij mee was: de snelle reactie van jullie en fijn persoonlijk contact. Een uitgewerkt pakket, heel verzorgd en duidelijke instructies.
Vooral een super grappige formule, we hebben heel erg gelachen. Echt een origineel concept voor een feestje

Eline

Mystery Tour ‘De Gestolen Formule