Vertrouwd, veilig en gemakkelijk bestellen en betalen

Veelgestelde vragen over bestellen en betalen

  • Hoe lang duurt het voordat ik een speurpakket in huis heb?
  • Hoe kan ik betalen?
  • Wat moet ik doen als ik een bestelling wil annuleren of een pakket wil terugsturen?

Hoe lang duurt het voordat ik een speurpakket in huis heb?
Na ontvangst van je bestelling en betaling sturen wij het speurpakket zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 2 werkdagen) naar je op.

Hoe kan ik betalen?
Speurtochten.nl kent 3 mogelijkheden voor het afrekenen van je bestelling:

iDEAL
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk jouw online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden. Kijk voor meer informatie op de website van iDEAL.

INTERNETBANKIEREN 
Je kan het totaalbedrag overmaken naar ING rekeningnummer NL58INGB00076 21 915 , BIC INGBNL2A
t.n.v. Speurtochten.nl, onder vermelding van je factuurnummer.

CONTANT
Bij het afhalen in Delft kan je contant betalen ook kan je natuurlijk met eerst met iDeal betalen en daarna je speurpakket ophalen. Er is in ons kantoor echter GEEN mogelijkheid tot pinnen. Omdat wij parttime werken is het beter om telefonisch of via de mail contact op te nemen voor het maken van een afspraak voor het ophalen van je speurpakket.

Wat moet ik doen als ik een bestelling wil annuleren of een pakket wil terugsturen?

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. Anders kan je altijd de speurpakketten retourneren. Je kan de speurpakketten in de oorspronkelijke verpakking ‘retour afzender’ sturen zonder porto.

RETOURNEREN
Je kan binnen 7 werkdagen zonder opgaaf van redenen het product retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor jou geassembleerde producten of speciaal voor jou bestelde producten, zoals bijvoorbeeld de mystery tours. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden.
Zie voor meer informatie artikel 6 van onze algemene voorwaarden.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via info@speurtochten.nl .