Meer over ons en onze speurtochten

Pauline_Speurtochten_nl

 

 

 

Pauline Boswijk van Speurtochten.nl:

Als moeder van drie jongens heb ik jarenlang met veel plezier partijtjes georganiseerd. Samenwerken, actief bezig zijn en een spannend thema bleken de ingrediënten voor een succesvol kinderfeest. En nu heb ik de leukste baan van de hele wereld: creatief bezig zijn, enthousiaste klanten, puzzelen en nieuwe verhalen bedenken. Heerlijk!

Een speurpakket is een uitgebreide en volledige speurtocht voor een spannend kinderfeest. Een speurtocht plus! Voor alle leeftijden hebben we een leuk thema: Kabouters, Piraten, Ridders, Heksen, Detectives, Spooktocht? Ruimteschip of Natuurpuzzel? Welke kies jij?
Verkleed en vrolijk door de uitnodiging komen de kinderen op jullie feestje. Na het voorlezen van het spannende beginverhaal kan het avontuur beginnen. Op pad om te speuren naar de puzzelkaarten en deze samen op te lossen (soms met behulp van bijv. een toverboek, aantekeningen van een professor, plattegrond van een spookkasteel). Natuurlijk lossen de kinderen het mysterie op. De schat is gevonden!
Blij gaan alle heksen/kabouters/ridders/prinsessen/piraten/natuuronderzoekers/ruimtewetenschappers/archeologen/detectives en professoren
weer naar huis met vrolijke verhalen, diploma’s, wat lekkers of kleurplaten.

Kijk op de pagina van alle speurpakketten Speurtocht op jouw Kinderfeestje – Speurtochten.nl en kies er één uit. Per pakket staat vermeld wat er precies in zit. Sommige van onze speurtochten zijn ook interactief. Zo is het wel heel makkelijk om thuis een leuk kinderfeestje te organiseren.

Mystery Tours voor volwassenen bleek een schot in de roos. Super om te bedenken en te maken, uitdagend! En heel populair omdat je ze vrij eenvoudig kan organiseren waar en wanneer jij dat wilt. De deelnemers komen in een mysterie terecht en met behulp van de gevonden aanwijzingen kunnen ze concluderen waar ze nu naar toe moeten en wordt het mysterie opgelost. Onze derde Mystery Tour is in de maak……..

Geschiedenis van Speurtochten.nl/Hodi Speurpakketten:
Teets Honhoff is met veel succes in 1998 Hodi Speurpakketten begonnen, wat inmiddels is uitgegroeid tot een mooie webwinkel gespecialiseerd in speurtochten en Mystery Tours. Vol enthousiasme zijn wij verder gegaan met het ontwikkelen, vernieuwen en verkopen van speurtochten en Mystery Tours.

Mocht je vragen hebben of willen overleggen, neem gerust contact met ons op! Graag helpen we je een themaspeurtocht kiezen uit ons aanbod. Voor de Mystery Tours kan je extra informatie aanvragen.
info@speurtochten.nl


Teets wordt geïnterviewd door  Anouk van Schie voor SBS6, leuk om te bekijken.