leuk budgetproof kinderfeestje

 

 

 

Wat een goed artikel over een leuk en budgetproof kinderfeestje in het AD!

Hieronder twee stukjes uit het artikel die ons bijzonder aanspraken. En zo waar!

Speurtocht en lekker uitwaaien
Renee Lamboo, die besparingswebsite Porterenee beheert, adviseert ook om een kinderfeestje in en om het huis te vieren. Bij mooi weer kun je uitwijken naar een speeltuin of park in de buurt. Speurtochten zijn volgens Lamboo de goedkoopste manier om een feestje te vieren: ,,Vind je het uitzetten en bedenken ingewikkeld, dan kun je online kant en klare pakketten kopen.

Een speurtocht is volgens Lauret ook de ideale manier om even uit te waaien: ,,Kinderen hebben veel energie, dus laat ze halverwege het feestje lekker buiten rennen en plezier maken.

Zie hieronder de link naar het volledige artikel:
Hoe organiseer je een leuk én budgetproof kinderfeestje? | Mijn Gids | AD.nl

Zie ook onze speurpakketten:
https://www.speurtochten.nl/kinder-speurtocht/
Gemiddeld €30/€35 voor een speurpakket voor 12 kinderen inclusief uitnodigingen, volledige speurtocht en vaak een certificaat om mee naar huis te nemen. In de instructieboekjes in het speurpakket vind je tips voor leuke spelletjes en de verdere aankleding van je feestje mocht je dat willen.

Een speurpakket is een uitgebreide en volledige speurtocht voor een spannend kinderfeest. Een speurtocht plus! Voor alle leeftijden hebben we een leuk thema: Kabouters, Piraten, Ridders, Heksen, Detectives, Spooktocht? Ruimteschip of Natuurpuzzel? Welke kies jij?

Speuren & Puzzelen – Binnen & Buiten – Jongens & Meisjes – Kant & Klaar – Moeilijk & Makkelijk – Jong & Oud

Verkleed en vrolijk door de uitnodiging komen de kinderen op jullie feestje. Na het voorlezen van het spannende beginverhaal kan het avontuur beginnen. Op pad om te speuren naar de puzzelkaarten en deze samen op te lossen (soms met behulp van bijv. een toverboek, aantekeningen van een professor, plattegrond van een spookkasteel).
Natuurlijk lossen de kinderen het mysterie op. De schat is gevonden!

Blij gaan alle heksen/kabouters/ridders/prinsessen/piraten/natuuronderzoekers/ruimtewetenschappers/archeologen/detectives en professoren weer naar huis met vrolijke verhalen, diploma’s, wat lekkers of kleurplaten. Kijk op de pagina van alle speurpakketten en kies er één uit. Per pakket staat vermeld wat er precies in zit. Sommige van onze speurtochten zijn ook interactief. Zo is het wel heel makkelijk om thuis een leuk kinderfeestje te organiseren.

piraten schateiland spannend kinderfeest speurtochten.nlrobot ruimte kinderfeest space kant en klaar speurtochten.nlheks toveren kinderspeurtocht tovenaar speurtochten.nl