Contact

Contactgegevens

Je bent bij ons van harte welkom om voor je partijtje het leukste speurpakket uit te kiezen of misschien wil je de speurtocht wel even met ons doornemen. Dit kan natuurlijk maar neem wel eerst even contact op, want we hebben géén winkel en variabele werktijden.

SPEURTOCHTEN.NL
Bagijnhof 114
2611 AS Delft

Tijdens kantooruren: 06-30598963
E-mail: info@speurtochten.nl

ING rekeningnr.: NL58 INGB 0007 621 915 (BIC INGBNL2A) ten name van Speurtochten.nl

partijtje kind speurtocht

 

 

 

 

 

 

 

Een overzicht van onze Speurpakketten kan je vinden op onderstaande pagina van onze site:

www.speurtochten.nl/kinder-speurtocht/

We hebben meerdere speurtochten in verschillende thema’s. Deze thema’s zijn leeftijdsgebonden want de speurtocht mag natuurlijk niet te makkelijk of te moeilijk zijn voor de kinderen van jullie partijtje. Mocht je het lastig vinden om te kiezen dan kan je natuurlijk altijd contact met ons opnemen. We adviseren je graag en vinden het leuk om met je mee te denken.

In de instructieboekjes van de speurpakketten staan buiten de gewone aanwijzingen ook allerlei tips voor de verdere aankleding van het partijtje. En hoe zet je een speurtocht uit? Dit kan bijvoorbeeld met twee kleuren lintjes (geel voor de route en rood waar een puzzelkaart/aanwijzing in de buurt hangt) maar ook kan je de route aantekenen op de bijgesloten lege schatkaart/plattegrond. Kijk even bij de inhoud van het speurpakket dan zie je of deze lege schatkaart in het pakket zit. Ook kan je bij elke puzzelkaart/aanwijzing een omschrijving hangen hoe de kinderen bij de volgende stop kunnen komen. Zelf heb ik ook wel eens met foto’s gewerkt, de kinderen moeten de omgeving dan wel kennen en ook is dit lastiger in een bos 🙂 Bij sommigen speurtochten is het niet belangrijk in welke volgorde je de puzzelkaarten/aanwijzingen vindt, dan kan je de kinderen ook laten zoeken binnen een afgebakend terrein. Kortom, opties genoeg. Mocht je willen overleggen dan horen wij het graag.